+31 (0)180 201 402

Ridderkerk vloerverwarming laten leggen
Professionele vloerverwarming installatie in Ridderkerk
Offerte aanvragen
vloerverwarming, huis

Vloerverwarming laten leggen door experts!

Het laten installeren van vloerverwarming kan een aanzienlijke verbetering zijn voor uw woning in Ridderkerk. Bij ons beschikt u over de zekerheid van ervaring en het juiste gereedschap, wat resulteert in een moeiteloze vloerverwarming installatie.

Waarom vloerverwarming?

In tegenstelling tot traditionele verwarmingsmethoden zoals radiatoren en convectoren, stijgt de warmte bij vloerverwarming omhoog vanuit de vloer, waardoor je snel een behaaglijk warm gevoel in je leefruimtes ervaart.

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze vloerverwarming leggen

De voorbereiding
Vloerverwarming kan in ieder huis in Ridderkerk. Voordat we vloerverwarming aanbrengen, analyseren we uw specifieke situatie, of u nu in een nieuwbouwhuis of een bestaande woning woont. Dit bepaalt de installatiemethode die het beste bij uw behoeften past.

Vloerverwarming infrezen
Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van vloerverwarming in de dekvloer. Dit is mogelijk wanneer deze dekvloer een dikte heeft van minimaal 3 cm en goed gehecht is met de onderliggende betonvloer.

​Werkwijze infrezen:
De sleuven worden ca. 17 mm diep gefreesd, zodat er een buis van 14 mm ingelegd kan worden. Bij het frezen van de sleuven maken we gebruik van stofafzuiging, waardoor overlast tot een minimum wordt beperkt.

De afstand tussen de sleuven is afhankelijk van het type vloerverwarming dat jij kiest:
- Hart op hart gemiddeld 10 cm voor hoofdverwarming.
- Hart op hart gemiddeld 30 cm voor bijverwarming in combinatie met bestaande radiatoren. Het wordt aangelegd in een slakkenhuispatroon. Op deze manier wordt de warmte gelijkmatig verdeeld.

Afwerking:
De vloer kan op verschillende manieren worden afgewerkt, altijd afhankelijk van uw wensen. Wij werken de vloer het liefst netjes, geëgaliseerd of dichtgesmeerd af, maar u mag de afwerking ook zelf (laten) doen.

Geschikte vloerafwerkingen:
Onze vloerverwarming is geschikt voor bijna iedere vorm van vloerbedekking, inclusief pvc, tapijt, vinyl, laminaat, tegels, hout en steen.

Voordelen van vloerverwarming infrezen:

  • Directe afwerking van de vloer na installatie.
  • Geen verhoging van de dekvloer.
  • Meer rendement omdat de leidingen dichter onder het oppervlak zitten.
  • Installatie binnen één dag.

Garanties
Wij bieden 30 jaar garantie op de leidingen en koppelingen. Hoewel problemen na de installatie zeldzaam zijn, kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning.

Laat vloerverwarming installeren in Ridderkerk en geniet van het comfort en de efficiëntie van dit moderne verwarmingssysteem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

vloerverwarming, duurzaam
Wist u dat wij ook pvc-vloeren leggen? Neem een kijkje op onze website pvcvloerenexpert.nl
voor de mogelijkheden!
Marcel rond vloerverwarming

Persoonlijk advies?

Mijn naam is Marcel en ik en mijn team helpen u graag met
advies of het leggen van uw nieuwe vloerverwarming.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming? Ons team staat klaar voor al je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak ben je ook 's avonds welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)180 201 402
E-mail: info@vloerverwarmingenexpert.nl

KvK nummer: 72650907
Algemene voorwaarden

Stel een vraag