fermacell, vloerverwarming

Iedere vloer is geschikt voor vloerverwarming dankzij Fermacell.

Niet iedere vloer is geschikt om in te frezen. Toch  een heerlijk verwarmde vloer? Kies voor Fermacell. Met deze onderlaag kunt u overal in het huis genieten van vloerverwarming. 

Voor iedere ondergrond

Fermacell is overal toe te passen, ongeacht de staat van de ondergrond.

all in, vloerverwarming

Stofvrij en snel

Vaak al binnen 1 werkdag en stofvrij te plaatsen.

VAKMANSCHAP

Fermacell vloerverwarming gelegd door onze experts met jarenlange ervaring.

duurzaam, vloerverwarming

DUURZAAM

Fermacell is gebaseerd op gerecycelde materialen.

Fermacell vloerverwarming

Wanneer uw ondergrond niet bestaat uit zandcement of anhydriet of in slechte staat verkeerd, adviseren wij vloerverwarming met Fermacell ondergrond. Fermacell platen zorgen voor een strakke gladde ondergrond en zijn brandwerend, geluidswerend, vochtbestendig en stootvast.

Werkwijze Fermacell
Wij werken met 14 mm leidingen met een verlegafstand tussen de leidingen van 10 tot 12,5 cm. We plaatsen de Fermacell platen over uw ondervloer om er vervolgens sleuven in te frezen. In deze sleuven plaatsen wij de vloerverwarming en kunnen deze dicht smeren als dit wenselijk is. Naast de eerder genoemde voordelen ligt de vloerverwarming dicht tegen het oppervalkte aan waardoor de vloer en de ruimte snel opwarmen!

Wist je dat?
Wist je dat Fermacell ook nog eens duurzaam is? Fermacell gipsvezelplaten bestaan uit papier (gerecycled), gips (gerecycled) en water (zuiveringsinstallatie).

Over Fermacell vloerelementen

De Fermacell 2E22 die wij gebruiken bestaan uit 2 aan elkaar verbonden gipsvezelplaten van 12,5 mm dik. De totale plaat is 25 mm dik. 

Voor ongelijkere vloeren bieden wij de Fermacell 2E26 aan. Deze zijn voorzien van een extra viltlaag van 9 mm dikte. De totale plaat is dan 34 mm dik. 

De Fermacell gipsvezelplaten zijn rondom voorzien van een 50 mm lipas voor onderlinge verlijming met Fermacell montagelijm.   

Naast het verlijmen schroeven wij de Fermacell platen ook vast omdat de montagelijm een bruislijm is die de platen van elkaar af kan duwen. 

Om de overdracht van geluid te beperken kunnen we Fermacell randstroken tussen de vloerelementen en wanden plaatsen. 
Dit is niet noodzakelijk voor particuliere woningen.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming? Ons team staat klaar voor al je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak ben je ook 's avonds welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)180 201 402
E-mail: info@vloerverwarmingenexpert.nl

KvK nummer: 72650907
Algemene voorwaarden

Stel een vraag