+31 (0)180 201 402

vloerverwarmingen

Werken met veel plezier!

Ik ben Tom van der Lee en samen met mijn team werk ik met veel plezier in de vloerverwarming branche. Met onze passie voor het vak staan wij voor jou klaar met persoonlijke service, vakkundigheid en eerlijke prijzen. We werken hard om voor jou het allerbeste resultaat te verkrijgen. Daarnaast vinden wij ontspanning met het team op zijn tijd erg belangrijk. Even die rust pakken, opladen, om vervolgens weer klaar te staan voor onze klanten.

Wat echt belangrijk is...

"Wat ik héél belangrijk vind is om te blijven gaan voor kwaliteit en eerlijke prijzen. Ik zou snel mijn motivatie verliezen als mijn drijfveer alléén geld zou zijn. Het hebben van geld maakt je leven zeker makkelijker, toch is dat niet waar het bij mij alléén omdraait."

Samen met mijn vrouw en dochter woon ik in Ridderkerk-Rijsoord. Mijn vrouw is degene die het mogelijk maakt dat ik op deze manier kan ondernemen, zij zorgt dat thuis alles op rolletjes loopt. 

Na het werk ga ik regelmatig met ons gezin en de hond een stukje wandelen. In het weekend ga ik bij mooi weer regelmatig motorrijden. Verder is regelmatig contact met onze familie en vrienden voor ons allebei heel erg belangrijk!

vloerverwarming, duurzaam
Wist je dat wij ook pvc-vloeren leggen? Neem een kijkje op onze website pvcvloerenexpert.nl
voor de mogelijkheden!

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming? Ons team staat klaar voor al je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak ben je ook 's avonds welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)180 201 402
E-mail: info@vloerverwarmingenexpert.nl

KvK nummer: 72650907
Algemene voorwaarden

Stel een vraag