+31 (0)180 201 402

fermacell, vloerverwarming
vloerverwarming nieuw tom marcel

Onze geschiedenis

Na vrijwilligerswerk te hebben gedaan in Afrika begon Marcel als stoffeerder. Het enthousiasme wat Marcel hierin ervaarde werd snel opgepakt door Tom wat resulteerde in een samenwerking. In 2018 hebben we definitief besloten om onze krachten te bundelen en richtten we Vloerverwarmingen Expert op, met als doel hoogwaardige vloerverwarmingsoplossingen te bieden tegen eerlijke prijzen.

Over vloerverwarmingen Expert

Onze passie voor vloerverwarming
Bij Vloerverwarmingen Expert streven we ernaar om elke dag de beste vloerverwarmingssystemen te installeren. We begrijpen hoe cruciaal vloerverwarming is voor het comfort en de duurzaamheid van jouw huis. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om het juiste systeem te kiezen en de installatie van de vloerverwarming zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze voldoening komt voort uit het bieden van de meest geavanceerde en duurzame vloerverwarmingsoplossingen op de markt.

"Onze missie is om mensen het ultieme comfort van vloerverwarming te bieden, ondersteund door expertise en toewijding."

Wie zijn wij?
Vloerverwarmingen Expert is een gespecialiseerd bedrijf in vloerverwarmingsinstallatie, opgericht door Tom en Marcel van der Lee, met een team van toegewijde professionals. Wij staan garant voor hoogwaardige vloerverwarmingssystemen, aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met een diepgaande passie voor ons vak streven we altijd naar persoonlijke service, vakmanschap en eerlijke prijzen. We werken hard om voor jou het beste resultaat te bereiken. Naast ons werk vinden we ontspanning belangrijk, zodat we altijd klaarstaan om jou de best mogelijke vloerverwarming te bieden. We kijken ernaar uit om voor jou aan de slag te gaan!

Transparantie, eerlijkheid
en de hoogste kwaliteit

Bij Vloerverwarmingen Expert geloven we in transparantie, eerlijkheid en de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Wij zijn een familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor vloeren en vloerverwarmingen, ontstaan vanuit de vloerenbranche. Ons doel is om uw huis te voorzien van comfortabele vloerverwarmingssystemen met dezelfde toewijding waarmee we ons eigen huis zouden behandelen.

Onze werkwijze: uw gemoedsrust is onze prioriteit

Bij Vloerverwarmingen Expert nemen we geen genoegen met minder dan de best mogelijke service. Wat mag u van ons verwachten?

  1. Persoonlijk advies: We beginnen met een persoonlijk bezoek aan uw locatie om uw behoeften en wensen te begrijpen voordat het werk wordt uitgevoerd. We geloven dat dit de sleutel is tot uw tevredenheid.
  2. Transparante offerte: Na ons bezoek sturen we u een gedetailleerde en transparante offerte. Geen verrassingen, geen verborgen kosten. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd.
  3. Jouw akkoord: u heeft de tijd om de offerte te bekijken en akkoord te geven.
  4. Planning en uitvoering: Zodra alle details zijn vastgelegd, plannen we de uitvoering van het werk op een moment dat voor u het beste uitkomt. We zorgen ervoor dat de installatie soepel verloopt en dat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Uw tevredenheid, onze missie

Bij Vloerverwarmingen Expert streven we naar niets minder dan uw volledige tevredenheid. We begrijpen dat het comfort en de efficiƫntie van uw vloerverwarmingssysteem cruciaal zijn voor uw dagelijkse leven: we gaan altijd voor een 10.

Wij geloven dat ons werk jouw leven comfortabeler kan maken, en we zijn vastbesloten om u te voorzien van de best mogelijke service in de vloerverwarmingsbranche. Vertrouw op ons familiebedrijf en onze passie voor vloeren en vloerverwarmingen. We kijken ernaar uit om samen met u aan uw project te werken.

vloerverwarming, duurzaam
Wist u dat wij ook pvc-vloeren leggen? Neem een kijkje op onze website pvcvloerenexpert.nl
voor de mogelijkheden!

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming? Ons team staat klaar voor al je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak ben je ook 's avonds welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)180 201 402
E-mail: info@vloerverwarmingenexpert.nl

KvK nummer: 72650907
Algemene voorwaarden

Stel een vraag