+31 (0)180 201 402

Vloerverwarming hendrik ido ambacht

Hendrik Ido Ambacht vloerverwarming: comfortabele warmte voor uw woning

Offerte aanvragen

Vloerverwarming Laten installeren: onze experts staan voor u klaar!

Het plaatsen van vloerverwarming kan een complexe taak lijken, maar met onze uitgebreide ervaring en geavanceerde apparatuur zorgen wij voor een soepele installatie.

Waarom vloerverwarming?

In tegenstelling tot traditionele verwarmingsmethoden zoals radiatoren, haarden en convectoren, verspreidt vloerverwarming de warmte efficiënt vanaf de grond omhoog. Het resultaat? Een comfortabele, warme vloer in uw woning in o.a. Hendrik Ido Ambacht, zwijndrecht en Ridderkerk.

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze vloerverwarming leggen in Hendrik Ido Ambacht

De voorbereiding
Of u nu in een bestaande- of nieuwbouwwoning in Hendrik Ido Ambacht woont, wij stemmen onze installatiemethode samen met u af voor het gewenste resultaat.

Vloerverwarming infrezen
Onze expertise ligt in het vakkundig infrezen van vloerverwarming in de dekvloer, op voorwaarde dat deze een minimale dikte heeft van 3 cm en stevig is bevestigd aan de onderliggende betonvloer. We maken sleuven van ongeveer 17 mm diep en plaatsen buizen met een diameter van 14 mm. Tijdens het frezen maken we gebruik van stofafzuiging om overlast tot een minimum te beperken. De onderlinge afstand tussen de sleuven wordt bepaald door het gekozen type vloerverwarming.

De specifieke afstand tussen de sleuven is afhankelijk van het type vloerverwarming dat je selecteert:

  • Een gemiddelde hart-op-hartafstand van 10 cm voor hoofdverwarming.
  • Een gemiddelde hart-op-hartafstand van 30 cm voor bijverwarming in combinatie met bestaande radiatoren. Hierbij wordt een slakkenhuispatroon aangehouden om de warmte gelijkmatig te verspreiden.

Afwerking:
De vloer kan op verschillende manieren worden afgewerkt, aangepast aan jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar een nette afwerking met egaliseren of dichtsmeren, maar u kunt ook de afwerking naar eigen wens invullen.

Geschikte vloerafwerkingen:
Onze vloerverwarming is geschikt voor vrijwel iedere vorm van vloerbedekking, inclusief pvc, tapijt, vinyl, laminaat, tegels, hout en steen.

Voordelen van vloerverwarming infrezen:

  • Onmiddellijke afwerking van de vloer na installatie.
  • Geen verhoging van de dekvloer.
  • Dankzij de nauwe plaatsing van leidingen onder het oppervlak profiteer je van een hoger rendement.
  • Installatie binnen één dag.

Garanties
Wij bieden 30 jaar garantie op de leidingen en koppelingen. Hoewel problemen na de installatie zeldzaam zijn, kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning.

Overweeg vloerverwarming in Hendrik Ido Ambacht voor een comfortabele en efficiënte verwarmingsoplossing. Vraag direct uw offerte aan.

vloerverwarming, duurzaam
Wist u dat wij ook pvc-vloeren leggen? Neem een kijkje op onze website pvcvloerenexpert.nl
voor de mogelijkheden!

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming? Ons team staat klaar voor al je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak ben je ook 's avonds welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)180 201 402
E-mail: info@vloerverwarmingenexpert.nl

KvK nummer: 72650907
Algemene voorwaarden

Stel een vraag