+31 (0)180 201 402

zwijndrecht vloerverwarming expert
Vloerverwarming laten leggen in Zwijndrecht: comfort en efficiëntie voor uw woning
Offerte aanvragen
vloerverwarming, huis

Vloerverwarming laten leggen door experts!

Het aanleggen van vloerverwarming is een omvangrijke klus, maar met onze uitgebreide ervaring en professionele gereedschap zorgen wij voor een moeiteloze installatie.

Waarom vloerverwarming?

Terwijl traditionele verwarmingsbronnen zoals radiatoren, haarden en convectoren warmte omhoog sturen en de ruimte vullen, werkt vloerverwarming juist andersom. Het resultaat? Een behaaglijk warme vloer en direct een comfortabele sfeer in uw woning in Zwijndrecht .

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze vloerverwarming leggen

De voorbereiding
Ongeacht of je in een nieuwbouwwoning of een bestaand huis in Zwijndrecht woont, wij passen onze installatiemethode aan uw specifieke situatie aan.

Vloerverwarming infrezen
Onze specialiteit ligt in het infrezen van vloerverwarming in de dekvloer, mits deze minimaal 3 cm dik is en goed gehecht aan de onderliggende betonvloer. We frezen sleuven van ongeveer 17 mm diep en leggen daar buizen van 14 mm in. Tijdens het frezen gebruiken we stofafzuiging om overlast tot een minimum te beperken. De afstand tussen de sleuven varieert afhankelijk van het gekozen type vloerverwarming.

De afstand tussen de sleuven is afhankelijk van het type vloerverwarming dat jij kiest:
- Hart op hart gemiddeld 10 cm voor hoofdverwarming.
- Hart op hart gemiddeld 30 cm voor bijverwarming in combinatie met bestaande radiatoren. Het wordt aangelegd in een slakkenhuispatroon. Op deze manier wordt de warmte gelijkmatig verdeeld.

Afwerking:
De vloer kan op verschillende manieren worden afgewerkt, aangepast aan uw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar een nette afwerking met egaliseren of dichtsmeren, maar u kunt ook de afwerking naar eigen wens regelen.

Geschikte vloerafwerkingen:
Onze vloerverwarming is geschikt voor vrijwel iedere vorm van vloerbedekking, inclusief pvc, tapijt, vinyl, laminaat, tegels, hout en steen.

Voordelen van vloerverwarming infrezen:

  • Onmiddellijke afwerking van de vloer na installatie.
  • Geen verhoging van de dekvloer.
  • Dankzij de nauwe plaatsing van leidingen onder het oppervlak profiteer je van een hoger rendement.
  • Installatie binnen één dag.

Garanties
Wij bieden 30 jaar garantie op de leidingen en koppelingen. Hoewel problemen na de installatie zeldzaam zijn, kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning.

Overweeg vloerverwarming in Zwijndrecht voor een comfortabele en efficiënte verwarmingsoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

vloerverwarming, duurzaam
Wist u dat wij ook pvc-vloeren leggen? Neem een kijkje op onze website pvcvloerenexpert.nl
voor de mogelijkheden!

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming? Ons team staat klaar voor al je vragen of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen?
Dat kan hier

Overdag geen tijd, geen zorgen!
Op afspraak ben je ook 's avonds welkom in onze showroom.

Tel: +31 (0)180 201 402
E-mail: info@vloerverwarmingenexpert.nl

KvK nummer: 72650907
Algemene voorwaarden

Stel een vraag